Футбольних фанатів просять не палити фаєри на матчі Україна – Словаччина

original_фаер

Вболівальників закликали не використовувати фаєрів на товариській грі Україна – Словаччина, що відбудеться на «Арені-Львів».

Вболівальників закликали не використовувати фаєрів і піротехнічних виробів на товариській грі Україна – Словаччина, що відбудеться на «Арені-Львів».

«Завтра 10 листопада вся країна вболіватиме за нашу збірну. Наша з Вами справа, показати гідне обличчя європейського львів‘янина і вболівальника. Надіюсь не треба нагадувати всім, що нас можуть дискваліфікувати. Тому велике прохання до людей, які розуміють мене і донесуть тим, які можуть чи бажають зробити фаєр шоу. Мені подобається наші львівські фани і я поважаю їх запал, і підтримку команди, але дуже прошу завтра НЕ ВИКОРИСТОВУВАТИ фаєрів, щоб потім не опускати очі і казати: то не я, то інші хлопці, то не через мене нас дискваліфікували», - написав на своїй сторінці у Facebook депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

Матч Україна–Словаччина стане першою грою української збірної у Львові з листопада 2015 року. Для його проведення Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) достроково зняв санкції зі стадіону «Арена Львів».

Спаринг Україна–Словаччина розпочнеться у Львові 10 листопада о 20:00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: