В рекреаційній зоні «Водоспад на річці Кам’янка» відкрили інформаційно-екологічний пункт

vodospadnarichcikamjankaskolivskibeskidi

29 листопада на Львівщині урочисто відкрили інформаційно-екологічний пункт в рекреаційній зоні «Водоспад на річці Кам’янка».

Про це повідомили в департаменті екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації.

«Кожен відвідувач пункту зможе отримати необхідну інформацію про цікаві рекреаційні та історико-культурні місця, унікальні природні об’єкти, як поводити себе на природі, про їстівні та отруйні гриби, які зустрічаються на території НПП «Сколівські Бескиди». «Інформаційно-екологічний пункт сприятиме розвитку туризму в НПП «Сколівські Бескиди», надаватиме вичерпну інформацію про рекреаційну інфраструктуру та можливості відпочинку в регіоні», - зазначив директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслан Гречаник.

Також зазначається, що на виконання природоохоронного заходу «Проведення робіт по облаштуванню рекреаційної зони «Водоспад на р. Кам’янка» спрямованих на збереження природних комплексів та об’єктів території НПП «Сколівські Бескиди» з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища виділено кошти в сумі 170,0 тис. грн.

Фото: ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: