Чотирьох сміливців, які знешкодили нападника у приміщенні «Укрпошти», нагородили

nagorodzhennya-novini-Harkova-politsiya-top-novina-Ukrposhta-harkiv-novini-harkivskij-napadnik-550x300

Відпочинок у санаторії, годинник і грамоти. Напередодні в Харкове нагородили чотирьох сміливців, які знешкодили нападника в приміщенні «Укрпошти».

Відпочинок у санаторії, годинник і грамоти. Напередодні в Харкове нагородили чотирьох сміливців, які знешкодили нападника в приміщенні «Укрпошти», пише Сегодня.

Відвідувач і три працівниці поштового відділення виявилися в числі заручників за день до Нового року. П'ять годин полону. Спочатку передавали поліції фотографії з приміщення. А коли зрозуміли, що зброя і вибухівка у зловмисника не справжні, скрутили його.

«У мене була мета, дівчат налаштував, що мені потрібно завалити на підлогу і не дати можливості руками полізти в кишеню, тому що єдине - я знав, що у нього справжній ножик», - говорить Олексій Маврин, відвідувач «Укрпошти».

Нагадаємо, 30 грудня Володимир Безух захопив відділення «Укрпошти» біля станції метро «Київська» в Харкові. Спікер Національної поліції України Ярослав Тракало повідомляв, що у чоловіка є вибухівка. В заручниках у відділенні «Укрпошти» знаходилися 9 дорослих і двоє дітей. Пізніше злочинець відпустив, за офіційними даними, п'ять осіб – трьох жінок і двох дітей.

Натомість, нардеп Антон Геращенко заявив, що головною метою злочинця було не захоплення заручників, а озброєний грабіж поштового відділення.

Начальник поліції Харківської області Олег Бех стверджував, що вимоги загарбника пов'язані з українськими заручниками, які не звільненими з полону бойовиків на Донбасі.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 147 Кримінального кодексу (захоплення заручників), зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: