Синютка звернувся до керівника ДФС з вимогою відсторонити митників ПП «Рава-Руська»

27459532_1610506179003001_9048075363227619678_n
Фото з допису Ігоря Зінкевича

Голова Львівського обласної державної адміністрації Олег Синютка звернувся до керівника ДФС з вимогою відсторонити від роботи працівників митного посту «Рава-Руська» через учорашнє блокування кордону.

Про це Олег Синютка написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Вчора на митному переході «Рава-Руська» відбулось ганебне порушення закону! Переконаний, що це спровоковано працівниками митниці та відбувалося за координації їх представників як спроба маніпуляції громадською думкою.

Важливо наголосити, що ці всі «атракції» розпочались одразу після початку проведення антикорупційної операції працівниками СБУ. Звернувся до керівників ДФС з вимогою негайно відсторонити від роботи працівників митного поста «Рава-Руська» та провести внутрішнє розслідування.

Тільки системна боротьба з хабарниками та корупціонерами на кордонах дасть змогу українцям отримувати достойну заробітну плату в Україні, а національним товаровиробникам впевнено нарощувати обсяг виробництва», – йдеться у повідомленні.

На прикордонному пункті пропуску «Рава-Руська» (Львівська область) у вівторок ввечері кілька десятків людей блокували дорогу.

Відреагували на учорашні дії га кордоні й в Управлінні СБУ Львівської області.

«Співробітники Служби безпеки України на регулярній основі перебувають на пунктах пропуску через державний кордон.

Їх мета – недопущення фактів хабарництва серед працівників митних та інших контролюючих органів. Така робота відбувається на усій протяжності держкордону.

Чому тоді на одних пунктах пропуску присутність СБУ сприймається спокійно, а на інших викликає незадоволення?

Можливо саме тому, що «ламає» звичні схеми здирництва, ухилення від сплати податків та митних платежів?

Управління Служби безпеки України у Львівській області також звертається до усіх громадян, які перетинали або перетинають український кордон - якщо ви стали жертвою незаконних вимог з боку працівників правоохоронних і контролюючих органів, одразу повідомляти про це на телефон конфіденційної гарячої лінії 0 800 501 482», – йдеться у повідомленні відомства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: