У Садового розповіли, які храми ремонтуватимуть цьогоріч

ремонт-дс

Цього року продовжать ремонтні роботи у церкві св. Миколая, церкві свв. апп. Петра і Павла, церкві Параскеви П’ятниці, Вірменському соборі (стінопис), а також в будівлі шпиталю ім. Митрополита Андрея, на вул. Озаркевича.

Про це розповіла начальниця управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко, передає ІА Дивись.info.

За кошти міського бюджету Львова цього року також розпочнуть роботи на нових об’єктах: капітально відремонтують сходи на пл. Князя Ярослава Осмомисла, які ведуть до церкви Матері Божої Неустанної Помочі (Марії Сніжної).

Також буде виготовлено проектно-кошторисну документацію на ремонт цієї церкви. Розпочнуть ремонтні роботи у церкві св. Євхаристії (Домініканський собор, ремонт даху), ремонтно-реставраційні роботи даху костелу св. Казимира, ремонт огорожі барокових садів храму св. Юра.

Також буде виготовлено проекно-кошторисну документацію на ремонт колишніх келій костелу Францисканок (вул. М. Лисенка, 45), ремонт костелу св. Миколая (вул. Грушевського, 2), ремонт фасадів храму св. Петра і Павла (вул. Театральна, 11), ремонт Успенської церкви (вул. Руська, 7) та церкви св. Іллі (вул. Дорога Кривчицька, 113).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: