У Києві затримали директора «Еліта-Центр»

udarenie-v-slove-afera

У Києві затримали директора ТОВ «Еліта-Центр» під час спроби провернути чергову аферу.

Про це повідомили у прокуратурі Києва.

За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури №9 викрито та задокументовано протиправну діяльність директорів двох будівельних компаній, які свого часу організували фінансову піраміду із продажу нерухомості «Еліта-центр».

Встановлено, що директор ТОВ «Еліта-Центр», діючи у змові з керівником ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «ПСП ЛТД», вимагали 50 тисяч доларів США від власника квартири у новобудові «Еліта-Центр» за припинення майнового спору щодо визнання права власності на це житло.

Зловмисники за вказану винагороду пропонували свою допомогу у вирішенні питання щодо не відкриття проти власника квартири цивільних справ та відклик існуючих позовів щодо права власності на це житло, яке вони самі ж реалізували кільком покупцям.

У четвер, 15 лютого, директор ТОВ «Еліта-Центр» був затриманий за місцем свого проживання, а його спільник - під будівлею Оболонського райсуду столиці одразу після одержання зазначених грошових коштів.

На даний час за погодження з Київською місцевою прокуратурою №9 директору ТОВ «Еліта-Центр» та ТОВ «Будівельно-інвестиційна компанія «ПСП ЛТД» повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.368-3 КК України.

Підозрюваним готується клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії, які проводяться спільно з працівниками УЗЕ у м. Києві Департаменту захисту економіки Національної поліції України, тривають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: