Завершено будівництво нового стрілецького спортивного тиру «Динамо»

Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» завершила будівництво критого стрілецького тиру у м. Львові (вул. Янева, 10). Це перший стрілецький тир, збудований у Львові за часів незалежності України. Його спорудження відповідає новим соціальним ініціативам Президента України.

Площа тиру складає 1 600 кв. м., в якому містяться три 25-метрові стрілецькі зони на18 стрілецьких місць; 24 стрілецькі місця для пневматичних вправ, бокси для зберігання зброї, ремонтна майстерня, методичний кабінет та інші необхідні приміщення для занять спортсменів та правоохоронців.

У приміщенні тиру вмонтовано сучасну котельню з енергозберігаючими котлами,що уможливить проведення навчально-тренувальних занять та спортивних змагань упродовж усього року.

Одночасно в тирі зможуть займатися понад 50 осіб та окремо отримувати консультації кваліфікованих фахівців центру бойової підготовки для правоохоронців, який базуватиметься в приміщенні тиру.

Загалом Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» має чималі досягнення у розвитку кульової стрільби – переможців та призерів змагань національного, європейського та світового рівнів, а справжньою гордістю українського стрілецького спорту є учасник Ігор двох Олімпіад Роман Бондарук, а у спортивній школі товариства «Атлет» ефективно працює відділення кульової стрільби.

Наразі проводяться заходи щодо забезпечення новозбудованого тиру спеціалізованим обладнанням для стрільби з пневматичної зброї, після чого й відбудеться урочиста церемонія відкриття цього нового стрілецького комплексу.

Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: