За участь у провладному мітингу платять 300 гривень?

Невідомі люди, називаючись представниками партії Регіонів, обдзвонюють львів’ян, пропонуючи їм за участь у мітингах  на підтримку влади у Києві по 300 гривень та «комфортні умови».

Про це стало відомо активістам молодіжного крила УДАРу Львівщини, повідомляє прес-служба Львівської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка»

«Нам стало відомо, що молодим людям, студентам, навіть деяким нашим друзям телефонують невідомі, і, говорячи, що вони від Партії Регіонів, пропонують взяти участь у мітингах на підтримку влади у Києві. Обіцяють безкоштовний переїзд, комфортне проживання та харчування. Також обіцяють оплату праці – 300 гривень за один день.Звідки вони беруть номери телефонів – невідомо. Наскільки нам відомо, великого успіху вони не досягли, адже, принаймні, ті, кого ми знаємо, відмовились брати участь у цій афері», - повідомив координатор Молодіжного крила партії «УДАР» на Львівщині Іван Попович.

Відтак, Львівська обласна організація політичної партії УДАР Віталія Кличка звертається до всіх мешканців Львівщини, кому телефонують такі «вербувальники»: наша з вами свобода не може оцінюватись грошима. Ті копійки, які влада обіцяє людям з фальшиву підтримку своїх несправжніх мітингів, вкрадені у нас з вами. І ті 300 гривень, які вам обіцяють завтра обернуться для українського народу мільйонами, вкраденими та вивезеними в офшори нинішніми «благодійниками».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: