Суди ставали на бік ЛКП «Збиранка», а не екоінспекторів

11 жовтня 2013 року Державна екологічна інспекція у Львівській області подала адміністративний позов до Львівського окружного адміністративного суду про припинення вивезення сміття на грибовицький полігон, доки ЛКП «Збиранка» не отримає дозвіл на розміщення відходів і не отримає ліміти на розміщення відходів.

11 жовтня 2013 року Державна екологічна інспекція у Львівській області подала адміністративний позов  до Львівського окружного адміністративного суду про припинення вивезення сміття на грибовицький полігон, доки ЛКП «Збиранка» не отримає дозвіл на розміщення відходів і не отримає ліміти на розміщення відходів. Про це йдеться у відповіді Держекоінспекції на інформаційний запит ІА «Дивись.info».

Однак 21 січня 2014 року Львівський окружний апеляційний суд відмовив у задоволенні позову.

27 січня Держекоінспекція звернулася із апеляційною заявою, а 22 квітня й Львівський апеляційний суд залишив рішення окружного у силі.

24 квітня Держекоінспекція звернулася із касаційною заявою до Вищого адміністративного суду, який виніс своє рішення 4 листопада і знову ж таки не на користь екоінспекторів.

Як писала ІА «Дивись.info», під час останньої планової перевірки грибовицького сміттєзвалища Держекоінспекція виявила низку порушень. Водночас, звернення контролерів до суду ні до чого не призвело.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: