Українці створили яйце з інтелектом та вмінням готувати (відео)

feelings-1024x571

Українські розробники створили цікавий гаджет для розумної кухні - HelloEgg. Це кухонний асистент на голосовому управлінні, який може надавати швидку кулінарну допомогу в режимі реального часу. Пристрій виконаний у вигляді яйця з дисплеєм на маківці, на який транслюються покрокове відеокерівництво з приготування різних страв.

Про це інформує АІN

А ще він вміє підтримувати бесіду завдяки вбудованому штучного інтелекту і чарівно блимає одним єдиним, але таким зворушливим електронним оком.

Управляти пристроєм можна цілком за допомогою голосових команд. А якщо в процесі приготування ви занудьгуєте, з ним можна просто поговорити про життя, Всесвіту і взагалі. Причому спілкується HelloEgg досить емоційно, зображуючи своїм оком найрізноманітніші цілком людські реакції.

При бажанні HelloEgg може транслювати музику з Spotify і інших музичних сервісів, а також новини, прогноз погоди та іншу всячину з інтернету. Само собою, в ньому вбудовані всілякі таймери, які застрахують початківців кулінарів від пригорілої гречки і недожаренного біфштекса.

feelings-1024x571

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: