Експерт розповів, чому Синютка не піде з посади

Чутки про пропозицію очолити Одеську ОДА запускають самі підлеглі голови Львівської ОДА, які чекають на звільнення Олега Синютки. Але цього не станеться. По-перше, краще за Синютку ніхто не зможе гнобити Садового, а по-друге, в Олега Михайловича занадто слабке політичне лоббі на рівні Києва, щоб обійняти міністерську посаду.

Чутки про пропозицію очолити Одеську ОДА запускають самі підлеглі голови Львівської ОДА, які чекають на звільнення Олега Синютки. Але цього не станеться. По-перше, краще за Синютку ніхто не зможе гнобити Садового, а по-друге, в Олега Михайловича занадто слабке політичне лоббі на рівні Києва, щоб обійняти міністерську посаду.

Таке твердження висловив політичний оглядач Дмитро Посипанко у політичному огляді тижня для ІА Дивись.info

Експерт вважає, що в іншу область він також не подасться, бо це для нього буде пониження в кар'єрі.

Нагадаємо, що Олег Синютка спростував чутки про пропозицію очолити Одеську ОДА, які з’явились у ЗМІ після відставки Саакашвілі. «Жодної розмови зі мною про це не проводили. Такі чутки є абсолютно безпідставними. Ані пропозиції, ані розмови про це не було і, думаю, що такої розмови зі мною і не буде», – заявив Олег Синютка. За його словами, він не збирається залишати посаду голови ЛОДА.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: