Українська аналітична платформа Mobalytics залучила 2,6 мільйона доларів

she

Заснований українцями аналітичний сервіс для гравців Mobalytics привернув 2,6 мільйона доларів посівних інвестицій від російського і західних фондів.

Заснований українцями аналітичний сервіс для гравців Mobalytics привернув  2,6 мільйона доларів посівних інвестицій від російського і західних фондів, пише vc.ru.

В операції взяли участь Almaz Capital, Founders Fund, General Catalyst і GGV Capital. Компанія має намір витратити кошти на розширення команди на території України і Росії, а також на запуск першої версії своєї платформи.

Mobalytics планує відкрити бета-версію свого майданчика для перших 10 тисяч користувачів в кінці листопада 2016 року. Вона буде орієнтована на гравців League of Legends - в компанії відзначають, що це гра має найбільш детальний API і найбільше ігрове співтовариство. Також відкрита попередня реєстрація для гравців в Overwatch.

За допомогою Mobalytics гравці за допомогою автоматичного аналізу своїх дій зможуть дізнатися показник ігрової майстерності (Gamer Performance Index - GPI). За допомогою цього індексу платформа буде постійно шукати слабкі і сильні сторони гравця, визначати ігровий стиль і давати поради щодо поліпшення ігрових навичок.

«Наша мета - створити кращу аналітичну платформу для геймерів, яка буде надавати детальний аналіз ігрових навичок і персоналізовані поради для гравців усіх рівнів», - сказав глава сервісу Богдан Сучік.

У вересні 2016 року компанія виграла битву стартапів TechCrunch Disrupt і отримала 50 тисяч доларів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: