У 2017 році майже в п’ять разів будуть збільшені видатки на винагороди спортсменам-інвалідам за призові місця

У 2017 році майже у п’ять разів будуть збільшені видатки на виплату винагород спортсменам-інвалідам за призові місця на міжнародних змаганнях.

Про це інформує Уніан.

Як повідомляє прес-служба Мінмолодьспорту, про це міністр молоді та спорту України Ігор Жданов поінформував під час прес-конференції сьогодні у Києві.
За його словами, на виплату таких грошових винагород передбачено 23,9 млн грн.
«На 100% наступного року забезпечені видатки на підготовку, участь національних збірних команд спортсменів-інвалідів у ХXVII літніх Дефлімпійських іграх (Туреччина) в сумі 65,0 млн грн та виплату винагород спортсменам-чемпіонам, призерам та їх тренерам в сумі 245,3 млн грн, на забезпечення підготовки до ХII зимових Паралімпійських ігор 2018 року – 19,6 млн грн», - наголосив міністр.

Читайте також: Мене надихають українці, – золотий призер Паралімпіади (інтерв’ю)

На підготовку збірної України до ХХІІІ зимових Олімпійських іграх 2018 року (Корея) у 2017 році визначено видатки з держбюджету на загальну суму 93,5 млн грн.
Крім того, за словами Жданова, у повному обсязі забезпечено видатки на підготовку, участь національних збірних команд з неолімпійських видів спорту у Х Всесвітніх іграх в Польщі на загальну суму 49,9 млн грн. Він зазначив, що дана сума включає виплату винагород спортсменам-чемпіонам, призерам та їх тренерам і становить 23 млн грн.
Як стало відомо раніше, у проекті держбюджету на 2017 рік Міністерству молоді та спорту на передбачено видатки в сумі 1 897 453,6 тис. грн (1 млрд 897 млн 453 тис. 600 грн), що на 32,5% більше бюджетних призначень 2016 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: