У Львові запрацює перше українське інтерактивне кафе

Проект Interactive Restaurant Technology Дмитра Костика, засновника Kodisoft, відомий за кордоном - це великі і яскраві інтерактивні столи для кафе. На початку минулого року такий стіл захотів купити собі навіть глава Cisco. Тепер і українські користувачі зможуть оцінити нові технології в ресторанній справі - 24 грудня у Львові відкриється перше українське інтерактивне кафе. Воно знаходиться в ТРЦ Victoria Gardens, пише AIN.ua.

За допомогою такого столу можна робити замовлення, здійснювати покупки в онлайні, дивитися, як готується їжа, спілкуватися з іншими відвідувачами.

Зараз інтерактивні столи компанії працюють вже в семи закладах по всьому світу. Пару місяців тому відкрили офіс в Торонто. Канадський прем'єр-міністр уже випробував столик, замовив з його допомогою «Бладі Мері».

13626627_1173896135988239_8942112065791138077_n

Більш того, саме існування таких столів в робочому середовищі можливо завдяки власним винаходу компанії. «Власна сенсорна технологія Kodisoft - єдина, яка здатна працювати через товсте (до 20 мм) захисне скло. Завдяки цьому інтерактивні столи не бояться вологи, перепадів температур, силових і ударних навантажень », - розповідає засновник компанії.

Сенсори, розроблені Kodisoft, здатні розпізнавати тисячі одночасних дотиків швидше, ніж смартфони або планшети, «бачити» форму об'єктів, розпізнавати силу натискання пальців.

Про стресостійкості столів команда навіть зняла відео, де по сенсорній поверхні ходять дівчата на підборах:

Всі ці технології розроблені і вироблені в Україні, на власних виробничих потужностях Kodisoft.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: