Через негоду оперативні штаби працюватимуть цілодобово

Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко через очікуване погіршення погодних умов 4 - 9 січня доручив центральним та місцевим органам влади забезпечити цілодобову роботу оперативних штабів для ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

 

Про це повідомили у прес-службі віце-прем’єр-міністра України, передає УНІАН.

«У зв’язку з очікуваними сильними снігопадами та різким зниженням температури повітря місцями до 26 градусів морозу доручено забезпечити постійний моніторинг ситуації в регіонах», - зауважив міністр.

Він уточнив, що серед першочергових заходів: організація цілодобової роботи оперативних штабів для ліквідації можливих надзвичайних ситуацій, безперебійне функціонування систем життєзабезпечення населення, створення необхідних запасів паливно-мастильних матеріалів, одягу, медикаментів, продуктів харчування та джерел енергопостачання, цілодобове функціонування стаціонарних пунктів обігріву для надання допомоги населенню.

Як згадувалося раніше, в Україну на Різдво прийдуть 20-градусні морози. Зокрема, за прогнозами Укргідрометцентру, 6-7 січня вночі до 13-19°, місцями до 20-26° морозу, вдень до 11-17° морозу. 8-9 січня холодна погода в Україні утримається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: