Компанію Yahoo буде перейменовано

Американську інтернет-компанію Yahoo буде перейменовано на Altaba після продажу основної частини свого бізнесу компанії Verizon.

Про це інформує УНІАН.

Нова компанія управлятиме активами, які залишаться у неї після продажу інтернет-бізнесу, зокрема частки в Alibaba Group і Yahoo Japan. При цьому після завершення угоди в компанії зміниться керівництво, повідомляє російська служба Бі-Бі-Сі.
Її залишать відразу кілька топ-менеджерів, серед них виконавчий директор Марісса Майєр. Як відзначає Washington Post, місце Майєр займе Ерік Брандт, який працював до цього в раді директорів компанії.

Офіційно компанія не пояснює, чому обрала новою назвою саме слово Altaba. Однак Wall Street Journal стверджує, що це слово складене зі слів ”альтернатива” і Alibaba.
Очікується, що угода з придбання компанією Verizon всього інтернет-бізнесу Yahoo буде офіційно оформлена в березні цього року.

Про рішення телекомунікаційної компанії Verizon Communications придбати інтернет-компанію Yahoo за 4,83 млрд доларів стало відомо влітку 2016 року. Угода стосується інтернет-бізнесу Yahoo і частини нерухомості компанії.
Verizon, яка раніше придбала компанію AOL, намагається залучити споживачів, що використовують різні пристрої, а також рекламодавців. Очікується, що Yahoo буде інтегрована з сервісом AOL.
Yahoo була створена в 1995 році студентами Стенфордського університету Девідом Філом і Джері Янгом. Упродовж більш як 20 років компанія залишалася самостійною. Вона включала в себе пошукову систему і ще цілий ряд інтернет-сервісів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: