Гройсман каже, що сміття в Грибовичі возити не будуть

16343704_1736258260022782_242679358_n

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман назвав необ’єктивною інформацію про те, що львівське сміття знову возитимуть на Грибовицьке сміттєзвалище.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман назвав необ’єктивною інформацію про те, що львівське сміття знову возитимуть на Грибовицьке сміттєзвалище, передає ІА Дивись.info

«Ні, хочу щоб ніхто не спекулював на цій темі. Ми маємо створити план дій по рекультивації полігону на шість місяців. Далі треба буде робити дегазацію полігону, вибирати газ. Треба зробити сталий план управління цим екологічно небезпечним об’єктом. І це вже буде зобов’язання на десятиріччя для Львівської міської ради. Вона має забезпечити фінансування управління цим об’єктом, який має бути закритий. Немає інших варіантів. Така інформація не об’єктивна», - заявив Володимир Гройсман.

Водночас, він не відповів на запитання, яким матеріалом стабілізовуватимуть тіло сміттєзвалища. «Я не буду займатися безпосередньо рекультивацією. Якщо я візьму зобов’язання перед львів’янами вирішити конкретну проблему, я її вирішу. Я Андрію Івановичу сказав, що я можу допомагати але не можу управляти цим процесом. Це питання Львова, міського голови, депутатського корпусу, при допомозі ЛОДА і Львівської облради», - заявив Володимир Гройсман.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: