У Львові презентували блок розвитку міста

Сьогодні, 15 лютого, відбулася презентація блоку розвитку міста, на якій представили команду людей, представили пріоритети роботи, а також запросили усіх охочих до активної праці, передає прес-служба ЛМР.

«Це не є звіт, це не є протокольна річ, на яку ми тут усі зібралися. Це є розвиткова річ. Ми з командою представляємо блок розвитку.

Львівська міська рада протягом минулого року змінювала певний ряд бюрократичних речей і в результаті змінила структуру, тим самим пішовши на один із експериментів, де під одним блоком розвитку об’єднано декілька управлінь.

Мова йде про охорону історичного середовища, про культуру, про ІТ, про туризм і  ще про декілька напрямків.

Насправді, в 21 столітті народжується дуже багато цікавих, хороших речей на перетині культури з ІТ, туризму з охороною історичного середовища.

Сьогодні ми маємо одне дуже просте ключове і важливе завдання - познайомити з командою людей, показати пріоритети і активно запросити до праці. За кожною конкретною справою, щоб вона відбулася, має стояти конкретна людина, яка це робить, яка за це відповідає щоденно», - зазначив Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

«У наш час усім світом керує такий термін, як креативна економіка – це офіційне визначення дала Великобританія. Сюди входить близько 13 галузей: архітектура, мистецтво, культура, туризм, телебачення, поліграфія і тому подібне. Наше завдання - створити саме синергію, налагодити тісну комунікацію між самими управліннями і створити якісні нові продукти», - додала Наталія Бунда, директор департаменту розвитку ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: