Що дивитися цієї весни. Кращі серіали березня

sven-scheuermeier-106767

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця. Від драм до комедій, від екранізацій книг до серіалів про супергероїв — в кращих серіалах березня.

ІА Дивись.info пропонує цікаву добірку найсвіжіших телешоу цього місяця. Від драм до комедій, від екранізацій книг до серіалів про супергероїв — в кращих серіалах березня.

Правосуддя Чикаго/Chicago Justice
(1 березня)

На каналі NBC виходить новий серіал з категорії «професії» - Chicago Justice («Правосуддя Чикаго»). Слідом за пожежниками, поліцейськими і медиками в бій вступають працівники прокуратури.

https://youtu.be/7feHTqlUqHE

За розрахунком/The Arrangement
(5 березня)

Новинка The Arrangement («За розрахунком») від E! оповідає про молоду дівчину, яка мріє про кар'єру відомої актриси.

https://youtu.be/Q-w1BimZTH8

Ворожнеча/Feud
(5 березня)

Feud («Ворожнеча») - нова антологія від Райана Мерфі. В основу сюжету першого сезону буде покладена відома ворожнеча легендарних актрис Джоан Кроуфорд і Бетт Девіс. Особливу увагу буде приділено їх спільній роботі у фільмі «Що сталося з Бебі Джейн?». У ролях: Джессіка Ленг, Сьюзен Сарандон, Стенлі Туччі, Альфред Моліна, Кетрін Зета-Джонс і, звичайно ж, Кеті Бейтс з Сарою Полсон.

https://youtu.be/28AYbM7g-fA

Створюючи історію/Making History
(5 березня)

Наступна прем'єра 5 березня - комедія Making History («Творячи історію») від FOX - розповість про пригоди трьох друзів, які подорожують у часі і намагаються змінити хід подій з минулого для того, щоб поліпшити своє життя в сьогоденні.

https://youtu.be/Z-TVyOqCkr0

Епоха за епохою/Time After Time
(5 березня)

Ще одна новинка на тему подорожей у часі - Time After Time («Епоха за епохою») від каналу ABC, в якій англійський письменник Герберт Джордж Уеллс винаходить машину часу, але не встигає її випробувати. За нього це робить Джек-Різник. Ховаючись від поліції Лондона, він переміщається в майбутнє, куди за ним відправляється і Уеллс, щоб перешкодити вбивці сіяти хаос.

https://youtu.be/rp6KWn48ufc

Великий куш/Snatch
(16 березня)

Британський канал Crackle випускає серіал Snatch («Великий куш»), який заснований на однойменному фільмі Гая Річі. Головна роль в серіалі дісталася Руперту Грінту. В основу сюжету лягло реальне пограбування, здійснене в Лондоні. Герої новинки - кілька шахраїв, які натрапили на вантажівку з купою вкрадених злитків. Всі веселощі почнуться, коли виявиться, що на ці злитки поклали око ледь не всі кримінальні боси Лондона.

Проект піде шляхом антології «Фарго» від каналу FX, збереже дух кінострічки і в той же час створить абсолютно новий антураж.

Залізний кулак/Marvel's Iron Fist
(17 березня)

Marvel's Iron Fist («Залізний кулак») - четверте шоу із серії серіалів («Шибайголова», «Джессіка Джонс», «Люк Кейдж»), які об'єднаються в кроссоверний міні-серіал «Захисники». Це історія Денні Ренда, майстра бойових єдиноборств, який через кілька років повернувся в Нью-Йорк для боротьби зі злочинністю в Пекельної кухні.

Вогнестріл/Shots Fired
(22 березня)

У центрі сюжету серіалу Shots Fired («Вогнестріл») — поліцейський-афро-американець з Теннессі, втягнутий в медіаскандал через те, що, будучи при виконанні, застрелив білого підлітка.

https://youtu.be/iaHB0JlDfuE

Куртизанки/Harlots
(29 березня)

Телеканал Hulu випускає драму Harlots («Куртизанки»), події якої розгортаються в XVIII столітті. Маргарет Уеллс - власниця борделя в Лондоні, що віддає всі сили і зароблені кошти на те, щоб виростити своїх двох дочок.

https://youtu.be/mPrHv1nMZxc

Тринадцять причин чому/13 Reasons Why
(31 березня)

13 Reasons Why («Тринадцять причин чому») - драматичний серіал виробництва Netflix, заснований на однойменному романі Джея Ешера. На порозі свого будинку Клей Дженсен знаходить коробку з аудіодисками, записаними Ханною Бейкер, яка два тижні тому покінчила життя самогубством. На цих записах вона розповідає про тринадцять однокласниках, які так чи інакше підштовхнули її до цього вчинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: