Google запустив віртуальні екскурсії Львівським історичним музеєм (фото)

d833dfbedc002e1ce42570dd36d7470c

На платформі Google Cultural Institute запустили першу віртуальну виставку «Колекція Орденів Львівського історичного музею».

На платформі Google Cultural Institute запустили першу віртуальну виставку «Колекція Орденів Львівського історичного музею».

Про це пише Музейний простір.

10 місяців тривали перемовини з менеджерами Google, які полягали в переконанні їх у доцільності презентації Львівського історичного музею, його колекцій на майданчику Google Arts & Culture.

Зрештою, 28 вересня 2016 року угоду між музеєм та корпорацією Google було підписано. Майбутня співпраця, крім створення виставок, передбачає також виготовлення 3D моделей і гігапіксельних цифрових копій найцікавіших музейних експонатів та створення віртуальних екскурсій експозиціями музею (Museum View). Усе це буде зроблено коштом та за допомогою обладнання Google.

17273356_1370704229635324_1193308644_o

"Маю надію, що ця співпраця дозволить гідно представити здобутки і колекції Львівського історичного музею світові", - вважає Руслан Кошів, координатор цього проекту. - "Хочу висловити найщирішу подяку за розуміння і допомогу координатору GCI Lenka Sharma, директору ЛІМ Роману Чмелику, а також працівникам музею, які долучилися до створення першої виставки, - Ірині Полянській, Мирославу Побережному та Оресту Круковському".

Оглянути виставку можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: