Садовий обіцяє кожній школі по мультиборду

IMG_2743-630x420

Такий гаджет коштує 135 тисяч гривень.

Сьогодні в офісі ІТ-компанії «Symphony Solutions» (вул. Наукова, 2Б) пройшла конференція з інновативного навчання.

Зустріч організували в рамках програми «Е-освіта», що покликана поширити використання електронних технологій в навчально-виховному процесі. Зустріч відвідали вчителі львівських шкіл, представники ІТ-сфери міста, бізнес-структур, громадських організацій, посадовці та міський голова Львова, передає прес-служба ЛМР

Проект втілює управління ІТ Львівської міської ради. Основне завдання циклу зустрічей – популяризувати новітні технології в шкільній освіті. Учасниками заходу стали запрошені представники освіти: вчителі географії, екології, біології та природознавства.

Окремою темою конференції стала презентація мультиборду - великої технологічної дошки для електронного навчання школярів. За словами педагогів шкіл, що вже користуються новинкою, такий гаджет коштує 135 тисяч грн, проте у використанні дуже зручний та корисний.  Захоплення мультибордом висловив і міський голова Львова Андрій Садовий.

«Ми поставили планку, що для Львова все має бути найвищої якості, тому в цьому році кожна школа має отримати такий мультиборд. Адже коли ти присутній на уроці, який проводиться за допомогою такої техніки, то закохуєшся в предмет. Думаю, Ви зможете отримати учнів, котрі будуть закохані у вас. Бо коли вчитель якісно доносить інформацію, він стає популярним та улюбленим. Будемо далі інвестувати кошти в цю сферу», - звернувся до вчителів Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: