Про бажання відкрити проти мене кримінальне провадження дізнався ще 8 місяців тому, - Садовий

16667532_1742715259377082_1577075748_o

Міський голова Андрій Садовий відреагував на заяву генпрокурора Юрія Луценка про те, що його можуть відсторонити від посади у випадку, якщо йому вручать підозру щодо службової недбалості.

Міський голова Андрій Садовий відреагував на заяву генпрокурора Юрія Луценка про те, що його можуть відсторонити від посади у випадку, якщо йому вручать підозру щодо службової недбалості.

Мер Львова Андрій Садовий вважає, що ніхто не проводитиме реального розслідування трагедії на Грибовичах, передає кореспондент ІА Дивись.info.

«Про бажання відкрити проти мене кримінальне провадження я дізнався ще місяців 8 тому. Це сценарій, що давно планували і готували. Для мене тут немає нічого несподіваного. Те, що ніхто не проводитиме реального розслідування трагедії на Грибовичах, я також розумію. Їм потрібен я – вручатимуть підозру, реалізовуватимуть інші плани. Я готовий, бо ми живемо у такій країні, у таких реаліях. На Банковій приймають рішення, а Генеральна прокуратура чемно виконує накази, - заявив Садовий.

Читайте також: Блокада – це «атвєтка» «Самопомочі» на політичні проблеми Садового, – політолог Фесенко

Нагадаємо, генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що мера Львова Андрія Садового можуть відсторонити від посади у випадку, якщо йому вручать підозру щодо службової недбалості.

«Давайте дочекаємося висновків слідства, якщо йому (Садовому – ред..) буде вручено підозра в службовій недбалості зі смертельними випадками, то це досить серйозне звинувачення. Воно може призвести до усунення його від займаної посади і до притягнення до кримінальної відповідальності», – наголосив він.

Раніше, на мер Львова на своїй сторінці у Facebook повідомляв, що вже незабаром маю отримати від прокуратури повідомлення про підозру у вчиненні кримінального злочину.

«Звичайно, я не пов’язую це, ані з позицією «Самопомочі» в парламенті, ані з особливостями української політики. Так співпало просто», – зіронізував мер Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: