У районних школах Львівщини шукатимуть майбутніх зірок ІТ (фото)

juniors8

Освітній проект Львівського ІТ Кластеру ІТ Future розширюється. Відтепер лекції про ІТ відбуватимуться не тільки для школярів у Львові, а й для тих, хто навчається в районних школах.

Освітній проект Львівського ІТ Кластеру ІТ Future розширюється. Відтепер лекції про ІТ відбуватимуться  не тільки для школярів у Львові, а й для тих, хто навчається в районних школах.

Всього Кластер відвідає 80 шкіл: 50 – у Львові та 30 – в області, - повідомляють організатори проекту.

Мета проекту IT Future – допомогти учням старших класів зрозуміти переваги роботи в ІТ, розказати, які предмети варто вчити особливо старанно та яким чином можна реалізувати себе в цій сфері.

Для багатьох школярів подібні лекції стають вирішальними у виборі майбутньої професії, адже вони отримують можливість поспілкуватись з представниками ІТ і розуміють, що це зовсім не недосяжний світ.

«Ми вирішили розширити проект IT Future, оскільки серед учнів обласних шкіл є чимало ІТ-талантів, - зазначив СЕО Львівського ІТ Кластеру Степан Веселовський. - Нам важливо, аби вони дізнавалися про можливості цієї індустрії та вступали у львівські виші на технічні спеціальності. Це великий крок для проекту та ІТ-індустрії в цілому, адже він сприяє збільшенню кваліфікованих кадрів, які будуть працювати у львівських компаніях вже за декілька років».

Тур львівськими та обласними школами розпочнеться у середині березня. Окрім Львова, Кластер відвідає навчальні заклади у Перемишлянах, Сокалі, Радехові, Бориславі, Жовкві, Новояворівську, Червонограді, Дрогобичі та інших районних містах Львівщини. Школи обиралися, виходячи з результатів ЗНО з математики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: