Скандальне АТП-1 не хоче звітуватись про освоєння бюджетних коштів

Львівське комунальне підприємство АТП-1 відмовило у доступі до публічної інформації стосовно використання бюджетних коштів.

Львівське комунальне підприємство АТП-1 відмовило у доступі до публічної інформації стосовно використання бюджетних коштів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналістка Ольга Євстігнєєва.

«Що курять в управлінні транспорту ЛМР, в комунальному АТП 1 - я поняття не маю. На прохання надати відповідь про статут і штатний розпис комунального підприємства- мені прислали таку відповідь. Рендомне цитування ЗУ про доступ до публічної інформації ще за 2011 рік і ... відмову. Частину питань проігнорували узагалі... В мене закрався сумнів - а засновником і власником комунального підприємства АТП 1 справді є Львівська міська рада?», - написала журналістка.

Також вона додала, що відпоідь на інформаційний запит чекала місяць.

Нагадаємо, АТП-1 на гроші львівського бюджету замовило 25 нових автобусів за понад 67 мільйонів гривень. У січні міська рада прозвітувала — автобуси отримані, ЛМР за них розплатилась. Втім, насправді отримано лише 10 автобусів, а на інші чиновники написали фіктивні документи, аби лише мати змогу подати цей транспорт-привид на конкурс на міські перевезення. Про ситуацію дізналась СБУ і військова прокуратура, триває розслідування.

Перед проведенням засідання конкурсного комітету військова прокуратура вилучила документиконкурсної заявки комунального АТП-1.

У свою чергу, міський голова Львова Андрій Садовий не зовсім зрозумів, чому військова прокуратура займається комунальними підприємствами.

Згодом тих 15 автобусів, яких не вистачало, завод-виробник виготовив для комунального підприємства.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: