Націоналісти завершили свою акцію під облрадою

IMG_0977

Представники націоналістичних організацій завершили свою акцію, після того як Львівська облрада ухвалила звернення якого вони вимагали

Як розповів кореспонденту ІА Дивись.info керівник штабу цивільного корпусу «Азов» Львівщини Святослав Сірий, націоналісти задоволені рішенням облради і завершують свою акцію.

«Всі наші вимоги виконано, ми згортаємо акцію. Єдиний нюанс, ця ганебна заява облради стосовно подій 30 травня, з добровольців та учасників АТО, патріотів, націоналістів вирішили зробити тітушок. За те, що ми скористалися свої конституційним правом нас називають бандитами. Це неправильно, неприпустимо і ганебно для тих людей, яких обрав народ», - заявив представник національного корпусу.

Нагадаємо, 30 травня мало відбутися чергове пленарне засідання сесії Львівської обласної ради. З самого ранку під стінами установи зібралися представники трьох організацій – ВО «Свобода», «Національного корпусу» та «Правого сектору». Вони вимагали від депутатів проголосувати за їхній маніфест, у якому йшлося про націоналізацію російських підприємств, припинення підняття комунальних тарифів, продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

Оскільки депутати не встигли проголосувати до обіду за відповідне звернення, молоді люди штурмували приміщення Львівської обласної ради, у приміщення полетіли димові шашки, були і постраждалі.

 

Також, сьогодні депутати Львівської обласної ради прийняли заяву щодо засудження подій 30 травня, коли відбувся штурм ЛОР представниками націоналістичних організацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: