Львів'ян запрошують долучитись до масштабного дослідження ІТ-ринку міста

DeathtoStock_Creative Community7

У Львові розпочали роботу над ґрунтовним соціологічним дослідженням IT Research 2017, яке має на меті показати який економічний плив ІТ галузь має на інші сфери.

У Львові розпочали роботу над ґрунтовним соціологічним дослідженням IT Research 2017, яке має на меті показати який економічний плив ІТ галузь має на інші сфери.

До участі у цьогорічному дослідженні можуть долучитись усі львівські ІТ компанії, інформує прес-служба ЛМР.

Цьогорічне дослідження IT Research має на меті з’ясувати взаємозв’язок та економічний вплив ІТ сфери на інші галузі, зокрема які доходи отримують інші сфери від діяльності ІТ компаній у Львові, наприклад, галузь нерухомості та медичного страхування тощо. У дослідженні також звернуть увагу і на витрати ІТ компаній та окремо ІТ спеціалістів – інвестиції, покупки, нерухомість, відпочинок, транспорт та інші, аби зрозуміти на що працівники ІТ сфери витрачають найбільше коштів.

Окрім того, дослідження ІТ Research дасть можливість оновити інформацію про кількість ІТ компаній у місті та кількість працівників ІТ галузі, адже відомо що їхня кількість постійно зростає. Нагадаємо, згідно з попереднім дослідженням IT Research за 2015 рік, у Львові працювало 15000 ІТ працівників та  діяло 192 ІТ компанії. За неофіційними даними сьогодні  у Львові налічують 20000 осіб, які працюють у ІТ сфері та більш, ніж 250 ІТ-компаній.

«IT Research дасть Львівському Кластеру бачення того, куди нам потрібно рухатись далі і в якому напрямку працювати. Ми неодноразово говорили про те, що одне робоче місце в ІТ створює довкола себе іще 4 робочих місця. IT Research дасть нагоду у цьому переконатись з допомогою статистичних даних. Ми матимемо чітку картину того, як виглядає ІТ індустрія Львова на сьогодні і як впливає на життя міста та його жителів», - розповідає Степан Веселовський, СЕО Lviv IT Cluster.

Усіх охочі можуть долучитись до дослідження, заповнивши коротку форму.

Результати дослідження IT Research 2017 Lviv IT Cluster презентує під час найбільшої технологічної конференції IT Arena, яка відбудеться з 29 вересня до 1 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: