Синютка розповів, коли розпочнеться рекультивація полігонів Львівщини

20370595_1831764830472124_1783930779_n

Впродовж трьох місяців ми приступимо до рекультивації полігонів Львівщини з використанням тих 50-ти мільйонів гривень, які виділив Уряд для того, аби забезпечити приведення до екологічних норм полігонів Львівської області, які були захаращені сміттям зі Львова.

Про це на брифінгу по результатах очищення міста від сміття розповів голова ЛОДА Олег Синютка, передає ІА Дивись.info

Також впродовж 3 місяців Синютка планує запустити в експлуатація установку по спалюванню сміття з розрахунковою кількістю 20 тонн у добу.

«На сьогоднішній день ми поставили питання про часткове розірвання угоди з компанією «АВЕ Львів», яка не здатна забезпечити вивезення ТПВ. Ця компанія на сьогодні є аутсайдером, що створює проблеми для вивезення сміття. За 14 днів ми перерахували 5,4 мільйона гривень з тієї субвенції, яка виділена місту для забезпечення вивезення ТПВ. Це означає, що в середньому у місяць ми повинні використовувати від 10 до 15 мільйонів, що є у 2 рази менше, аніж та сума, яку використовували чиновники ЛМР. Кошти, які залишаються ми скеруємо на розвиток тих міст, які допомагали Львову в організації вивезення ТПВ», – зазначив глова ЛОДА Олег Синютка.

До слова, Синютка також зазначив, що з 1 серпня перевізники повернуть контейнери для роздільного збирання сміття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: