В Україні запустили нову соціальну мережу

mobile_phone_1917737_960_720_3_650x410

На зміну Ukrainians та іншим розпочала роботу ще одна українська соцмережа

, передає РБК Україна.

В Україні з'явилася нова соціальна мережа з незвичайною та символічною назвою Woolik. На сайті соцмережі в розділі «Про нас» творці соцмережі пояснили мету її появи.

Своєю головною місією розробники вважають створення сучасної та зручної соцмережі для ефективної комунікації між людьми. Відзначається, що над створенням працювали розробники з різних країн, а сама розробка соціальної мережі зайняла більше півроку.

Базова мова проекту - українська. Також доступні англійська і російська мови. Наразі відомо, що на стадії тестування знаходиться польська мова, а незабаром з'явиться і німецька.

«Woolik - це зручна українська соціальна мережа з розкішною функціональністю, яка не поступається світовим аналогам, а в чомусь і перевершує їх. Місія Woolik - створити в Україні сучасну, естетично приємну, швидку і зручну соціальну мережу для ефективної комунікації між людьми по всьому світу. Ми знаходимося в Києві, але над Woolik працює талановита міжнародна команда, розкидана від Тель Авіва до Тернополя», - зазначається на сайті соцмережі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: