Сьогодні Apple презентує iPhone 8 і iPhone X

2053264

Apple відзначає десятиліття свого першого смартфона випуском iPhone Х і iPhone 8.

Новий, спеціальний ювілейний iPhone від компанії Apple буде презентований сьогодні, 12 вересня 2017 року, о 20:00 (за Києвом). Apple святкує десятиріччя з моменту випуску свого першого смартфона і представить одразу три нові моделі iPhone: iPhone 8 і iPhone 8 Plus (оновлені iPhone 7), а також нову версію - iPhone X.

Що просочилося в мережу про новий iPhone

Оскільки iPhone 8 і iPhone 8 Plus будуть спадкоємцями сьомої версії смартфона, тоді як iPhone X матиме преміальні характеристики, зупинимося на характеристиках нового iPhone X і всьому, що нам відомо про новий гаджет.

Смартфон Apple iPhone X буде універсальним і унікальним за внутрішнім наповненням і зовнішніми характеристиками. Ціна на нього буде коливатися в межах тисячі доларів.

Очевидно, що вперше за довгі роки iPhone отримає радикальний редизайн: безрамковий дисплей від краю до краю завдяки відмові від фізичної кнопки Home. Деякі джерела стверджують, що сканер відбитків пальців Touch ID буде вмонтований в екран, інші - що Apple взагалі відмовиться від Touch ID на користь нового методу - системи розпізнавання обличчя, яка вирізняє користувача за мільйонні частки секунди і зможе працювати навіть у темряві.

Розміри iPhone будуть порівнянні з 4,7-дюймовою версією смартфона, але за діагоналлю екрана - ближче до 5,5-дюймової. Імовірно, новинка матиме екран з діагоналлю 5,8 дюйма і корисною площею 5,15 дюйма. Інший простір буде зайнятий так званою функціональною зоною, яка виглядатиме як щось середнє між нижньою панеллю інструментів Android і Touch Bar нового MacBook Pro.

Дисплей вперше в історії буде використовувати не звичні рідкі кристали, а технологію OLED, що дозволить Apple не тільки забезпечити користувачів екраном з поліпшеною контрастністю при переданні кольору, а й зробити пристрій тоншим, а витрату енергії економічнішою.

На зміну алюмінію, який використовується у виготовленні задньої панелі iPhone останні п'ять років, прийде скло. Відмова від металевого корпусу обумовлена бажанням оснастити гаджет бездротовою зарядкою.

Процесор називатиметься А11 і буде набагато продуктивнішим і енергоефективнішим за А10. Не виключено, що в новій версії iPhone збільшать й обсяг оперативної пам'яті - до 4 ГБ. Базова версія матиме 64 ГБ вмонтованої пам'яті, далі піде 128-гігабайтова модель, і вперше в історії iPhone з'явиться топова версія з об'ємом пам'яті 512 ГБ!

Ще одна інновація iPhone 8 буде пов'язана з камерами. Спереду очікується поява камери з поліпшеною роздільною здатністю і 3D-сканером для розпізнавання обличчя. З чуток: у iPhone 8 оптичну стабілізацію матимуть обидві задні камери.

Щодо кольору, то новий iPhone, судячи з останніх витоків у мережу, буде запропонований у трьох колірних варіантах - традиційних чорному і сріблястому, а також Blush Gold - нагадує чи то бронзу, то чи мідь. Очевидно, саме цей варіант матиме найбільший попит.

Зображення, рендери і фото прототипів iPhone X:

Джерело: korrespondent.net

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: