У Львівській політехніці відкрили StartUp School 

mailservice

У Національному університеті «Львівська політехніка» створили  незвичайний навчальний підрозділ — StartUp School, що призначена задля налагодження тісної співпраці між бізнес-структурами та студентською молоддю.

Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

«Розташований у відреставрованому приміщенні на вулиці Колесси у Львові, новий навчальний заклад допоможе молоді в реалізації напрацьованих проектів. Адже його місія полягає у створенні комфортного інноваційного середовища для продукування і реалізації креативних ідей та успішних стартапів юнаків та дівчат», - зауважила під час відкриття заступник голови Львівської облдержадміністрації Оксана Стоколос-Ворончук.

Для надання необхідних консультацій  до школи запросили провідних українських та іноземних фахівців, а також розробили унікальний формат навчання,  тут передбачили власний краудфандинговий майданчик, де регулярно відбуватимуться конкурси стартапів та інші заходи.

Окрім того, в межах відкриття навчального підрозділу відбувся майстер-клас «Інтернет-сайт без програмування, або Як створити власний сайт на платформі WordPress». Учасники заходу змогли здобути теоретичні та практичні знання для створення свого першого сайту власними силами, навчитися створювати ефективний сайт не будучи програмістом, оволодівши знаннями та вміннями роботи із платформою WordPress, дізнатися про основні елементи WordPress – плагіни, віджети, публікації, сторінки – та як ефективно їх використовувати для різних цілей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: