У Львові обиратимуть найкраще задекоровані вітрини і балкони

Конкурс на найкраще декорування вітрин до Різдвяних і Новорічних свят у Львові стартує 1 грудня.

Про це під час брифінгу, 7 листопада, розповів заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, повідомляє Дивись.info.

7 листопада у Львові оголосили конкурс на найкраще оздоблення вітрин, вікон та балконів будинків у центральній частині міста до Різдвяних та Новорічних свят. Сам конкурс стартує 1 грудня.

«Ми закликаємо всіх підприємців, які працюють у центрі Львова, з 1 по 23 грудня розпочати декорування своїх вітрин. Зрештою, це вже стало традицією для Львова. Переможця визначить спеціальна конкурсна комісія 25 грудня», — розповів Андрій Москаленко.

За словами директорки Львівського комунального підприємства культурно-освітнього центру ім. Олександра Довженка Марти Іванишин, перш за все комісія оцінюватиме креативність закладу.

Читайте також: У Львові представили редизайн логотипу міста (фото)

Цього року учасникам пропонують також використовувати у декоруванні елементи концепції, яку розробив Львів до зимових свят. Вони пов’язані з оновленим логотипом міста і його елементами. Переглянути вже розроблену візуалізацію можна буде на сайті Львівської міської ради.

Андрій Москаленко зазначає, що переможець конкурсу отримає «цінний статусний подарунок».

Після того, як власник закладу декорує свою вітрину чи балкон, він має скерувати свою творчість до Галицької районної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: