Журнал Time назвав кращі технічні новинки 2017 року

4dbb1dc5bf586cbbc748e3f6848637db

Американське видання Time склало рейтинг найкращих технічних новинок поточного року, пише Економічна правда.

Американське видання Time склало рейтинг найкращих технічних новинок поточного року, пише Економічна правда.

У список Time потрапив новий флагман Apple - iPhone X. Головна відмінність нового смартфона - відсутність кнопки «Додому», яка була присутня у всіх попередніх моделях айфонів, новий дисплей, який займає практично всю лицьову поверхню телефону, а також технологія Face ID.

Новий iPhone X став найдорожчим смартфоном Apple - ціна стартує від 999 доларів.

Робот Jibo вважається першим в світі «соціальним» домашнім асистентом. Від Amazon Echo і Google Home він відрізняється тим, що може не тільки замовити піцу або Uber, але ще вміє сміятися, танцювати, повертатися на голос господаря, і, в цілому, здається більш людяним.

Обійдеться такий домашній асистент в 899 доларів.

Окуляри eSight 3 допомагають людям зі слабким зором орієнтуватися в просторі. Пристрій записує відео у високому розширенні, а потім збільшує його і адаптує так, щоб людина могла побачити всі деталі.

Ціна таких окулярів стартує від 9995 доларів.

Чашка Ember Mug підтримує температуру кави або чаю, яку ви можете задати через смартфон. За словами розробників, тільки 37 секунд напій зберігає ідеальну температуру. Ця чашка допоможе підтримувати її завжди. Ціна пристрою - 79 доларів.

До списку потрапила також нова Tesla Model 3 (а не Tesla Roadster, наприклад), тому що, на думку видання, саме бюджетні моделі, якою і є «третя» Tesla, зможуть зробити електрокари масовим явищем.

Ціна бюджетної Tesla стартує з позначки 35 тисяч доларів.

Бюджетний шолом віртуальної реальності також опинився в списку. Метою Facebook з Oculus Go було створити найдоступніший шолом і у них це вийшло. Його ціна 199 доларів, крім того він не вимагає підключення до комп'ютера, ігрової консолі або смартфону і працює автономно.

Також потрапив у список Wi-Fi-роутер Norton Core не тільки виконує свою освновую функцію і роздає Wi-Fi, але і захищає всі підключені пристрої від кіберзагроз.

Вартість Norton Core - 279 доларів.

Повний рейтинг можна подивитися тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: