На Львівщині зафіксували близько 4 тисяч випадків домашнього насильства

maxresdefault

З початку 2017 року було зафіксовано 3754 протоколи, які склали працівники управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції у Львівській області за фактом домашнього насильства.

Про це під час прес-конференції, 27 листопада, повідомила Оксана Санагурська, старша інспекторка з особливих доручень управління забезпечення прав людини Національної поліції України у Львівській області, інформує Дивись.info.

З початку 2017 року було зафіксовано 3754 протоколи, які склали працівники управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції у Львівській області за фактом здійснення домашнього насильства. З них — 70 проваджень передали до суду. Це  ті провадження, за які передбачена кримінальна відповідальність.

Читайте також: У ЛОДА розповіли, скільки зареєстрували жертв насильства за 2017 рік

«Відповідальність за домашнє насильство дуже мала, що, мабуть, і стимулює агресора, який у сім’ї чинить насильство, продовжувати свої дії — вони є майже безкарними», — каже Оксана Сангурська.

Нагадаємо, раніше керівник Патрульної поліції Львова розповів, з яких районів міста правоохоронці отримують найбільше викликів щодо домашнього насильства.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: