Обласний бюджет розвитку-2018 містить 110 мільйонів додаткових коштів, - Гірняк

3954___1
Фото: Сокаль і Сокальщина

«Бюджет розвитку Львівщини-2018 становитиме 170 мільйонів гривень, - написав на своїй сторінці у Фейсбук  Гірняк. - Із них - 110 мільйонів гривень, це ті, які вдалось залучити з видатків, які використовувались неефективно».

Володимир Гірняк пояснив, що така величезна економія - наслідок чотирьохмісячної роботи комісії ЛОР, яка займалася  моніторингом фінансово-господарської діяльності комунальних закладів області. «В обласні раді була утворена група, яка займалась вивченням ефективності діяльності комунальних закладів, яких на Львівщині є 142. Ми насправді побачили дуже багато проблем, проте, разом із тим з’ясували, що є дуже серйозні резерви, - розповів голова комісії Володимир Гірняк. - Треба просто відповідально і раціонально підійти до прибутків і витрат. І от результат – бюджет розвитку буде складати 170 млн. грн. З них 110 – це зекономлені кошти із неефективних видатків, які ми виявили в результаті лише 4-х місяців діяльності нашої комісії».

Читайте також: Кошти від продажу універмагу «На Ринку» підуть на перинатальний та бюджет розвитку, – Гірняк

Гірняк додав, що кошти із бюджету розвитку розподілятимуть 30 січня, вони будуть скеровані на розвиткові соціально-економічні проекти. Зокрема, на садочки, школи, геріатричні заклади та екологічні програми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: