Apple дозволить «вимикати» сповільнення iPhone, але не радить цього робити

iphone-se-iphone-6s-plus-14

Глава Apple Тім Кук пообіцяв, що в наступному оновленні iOS 11 користувачі зможуть відключити опцію, яка уповільнює роботу старих iPhone.

На цей крок компанія пішла після того, як Apple визнала, що навмисно уповільнює iPhone, щоб запобігти проблемам, які можуть виникнути через старіння батарей, повідомляє Tech Crunch.

«Ми збираємося дати людям побачити показники здоров'я їх батареї, так що це буде дуже, дуже прозоро. Шкода, що це не було зроблено раніше», - зізнався Тім Кук в інтерв'ю.

Також апдейт дозволить побачити власникам iPhone в яких саме випадках iPhone зменшує потужність для того, щоб виключити потенційне відключення пристроїв зі старими батареями. Після цього власники iPhone зможуть самі вирішити, чи потрібно їм уповільнення гаджета.

«Але якщо ви цього не хочете - ви зможете відключити подібне уповільнення. Ми зменшили продуктивність смартфонів для вашого ж блага. Але ми не рекомендуємо цього робити», - додав Тім Кук.

Як відзначають журналісти, рішення випустити оновлення обумовлено тим, що компанія зіткнулася з безліччю судових процесів. Наступна бета-версія нової iOS для розробників очікується в лютому, а публічний реліз відбудеться в березні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: