Apple скоротить удвічі виробництво iPhone X

919990

Компанія Apple має намір скоротити в 2 рази виробництво смартфонівIPHONE X  у першому кварталі 2018 року через більш низькі, ніж очікувалося, продажі.

Про це йдеться в листі, який компанія направила постачальникам компонентів в Азію, пише Nikkei Asian Review, передає 24 канал.

Нагадаємо, нещодавно аналітик Мінг-Чі Куо з компанії KGI Securities опублікував звіт, у якому зазначив, що компанія Apple може зняти з виробництва iPhone X вже цього літа через низький попит в Китаї. У його звіті аналітика повідомлялось, що за першу половину 2018 року корпорація поставить 31 мільйона пристроїв замість очікуваних 50 мільйонів.

«Нова модель, що надійшла в продаж 3 листопада, продемонструвала низькі обсяги продажів у США, Китаї і на європейських ринках. Тому замість спочатку запланованих до випуску 40 мільйонів смартфонів буде випущено 20 мільйонів IPHONE X», – йдеться в листі.

Як зазначає видання, таке рішення може призвести до кризи для постачальників Apple. Збитки від скорочення виробництва можуть досягти «мільярдів доларів». Крім того, це може привести до уповільнення переходу до технології OLED-дисплея від рідкокристалічних дисплеїв.

Також Nikkei Asian Review припускає, що Apple може відмовитися від розширення числа смартфонів, створених за цією технологією, на користь традиційних моделей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: