Будівництво на Львівщині: які райони лідирують за кількістю зведеного житла (інфографіка)

76
Фото ілюстративне. Джерело: Дніпроград

Згідно із даними головного управління статистики у Львівській області, протягом 2017 року Львівщина опинилася у топ-3 регіонів України за обсягом прийнятого житла.

Матеріал підготовлено за сприяння  будівельної компанії «Львівська Мрія».

Безумовно, у розрізі регіону лідером за кількістю зведених будинків залишається сам Львів. Згідно із даними статистики, за 2017 рік на Львівщині прийнято в експлуатацію 958,9 тис.м2 загальної площі житла. Понад 50% від цієї цифри припадає на Львів, а саме 517,6 тис.м2. До слова, це на 11,6% більше, ніж у попередньому році. Детальніше про це ми вже писали тут.

Загальна кількість нових квартир, які збудували в області протягом 2017 року – 10481, і знаходяться ці помешкання у 2104 нових будинках. «Більше половини від загальної площі житла припадає на багатоквартирне будівництво, прийняття якого зросло на 15,6%»,- повідомили у головному управлінні статистики.

По області в аспекті здачі в експлуатацію нового житла за 2017 рік лідирують Пустомитівський район (10,7% від загальної цифри по області), Яворівський район (4,5%) та місто Стрий (3,1%). Найменша кількість житла введена в експлуатацію в Турківському районі – лише 796 м. кв. нового житла.

До слова, середня площа квартир, які збудовані протягом минулого року в регіоні – 85,3 м. кв.

Читайте також: Як зекономити на ремонті квартири у новобудові

До слова, серед цих зданих в експлуатацію будинків також є проект «Львівської Мрії», який розташований у Львові на вул. Рубчака. Зданим цьогоріч в експлуатацію будинком компанія завершила великий житловий комплекс, який загалом будувався п’ять років. «2017 року ми здали ще один об’єкт і таким чином завершили комплекс на 28 тисяч кв. м. житла, - розповідає директор компанії «Львівська Мрія» Андрій Борисов. - Останній будинок ми декларували здати у лютому 2018 року. Але закінчили його у серпні 2017 року, тобто на півроку раніше. І так у нас по кожній черзі – ми намагаємося здати на місяць-півтора раніше, щоб людям було приємно, бо зазвичай клієнти розраховують, що здача буде навіть пізніше вказаного строку».

Детальніше статистику по області можна переглянути на інфографіці:

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”, як якісний забудовник. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: