Керівника львівського обласного військового госпіталю теж не обрали

IMG_1321

Конкурсна комісія Львівської обласної ради з визначення керівників комунальних медичних закладів сьогодні, 16 квітня,також не змогла обрати керівника Львівського обласного госпіталю ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи.

Як пояснив голова комісії, заступник голови ЛОР Володимир Гірняк, з п'яти претендентів на посаду керівника жоден не набрав достатньої кількості голосів, передає кореспондент Дивись.info.

«Так, двоє претендентів набрали по три голоси, один із претендентів набрав один голос і ще двоє - жодного», - додав голова комісії.

За словами Гірняка, конкурс вважається завершеним і натомість буде оголошено новий. «На цей конкурс зможуть подаватися як ті, хто вже брав участь у конкурсі, так і нові претенденти», - додав заступник голови ЛОР.

Читайте також: Поки не відчуваю тиску й не бачу «договірняків», – Наталія Шелестак про конкурс на очільників медзакладів Львівщини (інтерв’ю)

Нагадаємо, сьогодні, 16 квітня, конкурсна комісія не змогла визначити переможця конкурсу на посаду директора Львівського обласного перинатального центру та психіатричної лікарні.

Комісія вирішила перенести ці конкурси на 25 квітня.

Зазначимо, на посаду керівника КЗ ЛОР «Львівський обласний госпіталь ветеранів війни та репресованих імені Юрія Липи» претендують:

  • Колачинський Микола Іванович
  • Голдун Андрій Богданович
  • Сав’юк Андрій Петрович
  • Касян Сергій Васильович
  • Прикупенко Максим Васильович

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: