«Українське вибране»: культовий «Тартак» влаштує клубний концерт у Львові

Клубний концерт культового українського гурту «Тартак» відбудеться у Львові вже 21 квітня.

Про це повідомляють організатори проекту «Українське вибране», який покликаний влаштувати концерти справжніх легенд української музики у Львові.

Гурт «Тартак» гратиме на живо у Львові на сцені !FESTrepublic. Це вже другий концерт в рамках проекту «Українське вибране» (відкривали проект концертом музикантів «Кому Вниз»).

Крім живого виступу, у день концерту організатори запрошують всіх охочих на фан-зустріч з гуртом. Вхід на фан-зустріч вільний. Вона розпочнеться о 18:30 на !FESTrepublic. Сам виступ почнеться о 20.00 (квитки можна придбати тут).

Також перед самим початком виступу студенти Української Академії Лідерства проведуть благодійний аукціон. Продадуть зі сцени спеціальні лоти, а гроші скерують на навчальні проекти студентів Української Академії Лідерства у Львові.

Довідка:

Тартак - це  український гурт, заснований у Луцьку 1996 року. За 21 рік свого існування «Тартак» пережив багато: від перемоги на головному Всеукраїнському музичному фестивалі «Червона Рута», вибухового в усіх розуміннях дебютного альбому і статусу однієї з найпопулярніших груп країни – до змін у складі та перекваліфікування в клубну команду. Гурт вже випустив 9 альбомів, відзняв більше 40 кліпів, взяв участь в численних фестивалях в Україні та закордоном. Тартак — це епоха, це музика, яка стала рідною для цілого покоління

«Українське вибране» -  це концерти гуртів, на музиці яких виросло кілька поколінь українців, яка стала вже повноправною частиною української культури. Попереду організатори обіцяють виступи ВВ, Плач Єремії та Піккардійська Терція. Українське Вибране - спільний проект Холдингу емоцій “!FEST” та Української Академії Лідерства.

Читайте також: «Лінія Маннергейма»: як у Львові Жадан завершував тур нового проекту (фоторепортаж)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: