Львівські байкери подолали тисячі кілометрів за 17 днів, аби дістатися до Африки

32737082_1765894633447350_1240678505486745600_n

Байкери подолали близько 10 000 кілометрів та проїхали 10 країн – Польща,  Австрія, Німеччина, Ліхтенштейн, Швейцарія, Франція, Іспанія, Марокко, Нідерланди та Бельгія.

Про це повідомив у Фейсбуку один з учасників мандрівної експедиції, лікар Вальдемар Надіжко.

Також до складу мандрівної експедиції увійшли Віталій Смоловий та Андрій Гірник.

«Подорожі на мотоциклі на відміну від автоподорожі це зовсім інша філософія. На мотоцику ти подорожуєш не відокремлено від оточуючого світу, ти є його складовою. Їдучи автомобілем, від оточуючого світу тебе відокремлює оболонка зі скла і металу. Коли ми їхали Німеччиною, Австрією, Швейцарією, нас супроводжував запах, який дітьми ми відчували в селі, запах який створюють безліч корів. Сучасні автомобільні салонні фільтри не впустять цей запах до салону вашого авто. Їдучи в дощ, дорогою попід лісом, ми вдихали насичений запах хвої. А коли світить сонце, подорожуючи на мотоциклі, ти себе відчуваєш щонайменше королем дороги))). Єдиний момент, коли ти хочеш переміститися в автівку, це злива. Коли ти їдеш крізь суцільну сіру стіну води, навіть добрий дощовик не витримує монотонного потоку води і коли по одній починають текти по тілу холодні струмочки а попереду ще 500км. і крізь лобове скло мотоцика ніфіга не видно, ти як гусак, витягуєш голову вгору, над лобовим, щоб хоч щось побачити, візор шолома також заливає водою а їхати повільніше ніж 140 км/год релігійні переконання не дозволяють, о тоді шляк трафляє і запитуєш себе - де моя автівка???))))

Але назагал, мотоцик то фантастичний і неземний транспортний засіб.
Також слід відмітити стосунки між байкерами, які є реально братерськими, чого немає в автомобілістів. 
Тому мотоцик- то є сила», - поділився враженнями Вальдемар Надіжко.

Щодня байкери долали від 600 до 1000 км.

«Середня крейсерська швидкість становила 140-150 км/год. В Барселоні, Парижі та Амстердамі ми зупинялись на 2 ночівлі, в інших містах - на 1 ніч. У всіх містах ми організовували для себе екскурсійні програми», - розповідає байкер.

Читайте також: Як байкери у Львові збирали гроші для хворих дітей (фоторепортаж)

Нагадаємо, що влітку минулого року протягом двох тижнів акушер Вальдемар Надіжко та його друзі з клубу «Lions MC Ukraine Moto club» подорожували Європою на байках. За цей час команда подолала 5300 кілометрів та відвідала 9 країн, серед яких: Польща, Словаччина, Австрія, Німеччина, Італія, Франція, Монако та інші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: