Гриценко та Добродомов закликали «Самопоміч» та інших долучитись до об'єднаної опозиції

3304421216532833981254271338783817749495808n
Фото ілюстративне. Джерело: www.obozrevatel.com/

Партії «Громадянська позиція» і «Народний контроль» створюють спільну політичну платформу.

Про це у Львові заявили лідери партій Анатолій Гриценко та Дмитро Добродомов, повідомили у прес-службі ГО «Громадянська позиція».

«Ми розуміємо, що відповідь на всі питання пов’язані з освітою, медициною, пенсіями, сильною армією  - це економіка. Це підтримка підприємництва, щоб люди могли працювати і отримувати гідну зарплату а не жити на субсидії. Це об’єднує нас з «Народним контролем». Ми запрошуємо до об’єднання ті політичні сили, які  поділяють нашу платформу, які мають ті самі цінності – «Самопоміч», Демалянс, Європейську партію, «Силу людей», і всіх інших, хто готовий підставити плече і рухатися вперед. Нам  треба висувати не довжелезний список кандидатів у президенти, чи бюлетень партій, а об’єднувати зусилля і перемагати.  Це об’єднання показує, що  ми можемо скинути гетьманські шапки, стати на одну платформу і спільно рухатися вперед», - заявив Анатолій Гриценко.

«Жодна з партій демократичної опозиції не готова самостійно повністю перезавантажити владу. Саме тому ми створюємо єдину платформу, яка приведе у владу порядних та професійних людей. Лише разом ми зможемо подолати олігархів та сформувати справжню патріотичну владу. Ми чекаємо об’єднання всіх однодумців, представників демократичної опозиції у нашій платформі», – додав Дмитро Добродомов.

Читайте також: Політичні відкриття та заяви: американський ревізор, Керченський міст та президентські баталії

За словами Анатолія Гриценка новостворена платформа спільно пройде президентські,  парламентські та місцеві вибори. Зараз її  учасники планують поїздки всією Україною для залучення в свою команду однодумців.

Нагадаємо, що чергові вибори Президента України заплановані на 31 березня 2019, тобто до них залишилося менше року. Відповідно до Закону України «Про вибори Президента України» Центральна виборча комісія оголошує про початок виборчого процесу шляхом прийняття рішення не пізніш як за дев’яносто один день до дня голосування. Тобто сама виборча кампанія офіційно стартує 31 грудня цього року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: