Як знайти дешеві сучасні клавіатури для геймера, дизайнера і офісного працівника

61282-1

Кожен, хто працює з комп’ютерною технікою, знає, як важливо обрати клавіатуру «по руці». Незручний девайс призводить до болях в зап’ясті і пальцях.

Як заощадити на придбанні клавіатури і в той же час не пожертвувати якістю?

промоція

Підручний засіб

Потрібно купити клавіатуру, а звична модель знята з виробництва? Хочете придбати такий девайс уперше або ж досі не визначилися з найбільш підходящою моделлю?

Айтішники радять при виборі нового пристрою звертати пильну увагу на ряд параметрів, і перший з них – тип підключення.

Він буває:

  1. Дротовим. Класична модель, що підключається до ПК за допомогою роз'єму USB. Вона недорога, практична і надійна, швидко спрацьовує і не потребує заряджати акумулятори.
  2. Бездротовим. Такий різновид клавіатури підключається через Bluetooth або радіоканал до ПК, смартфону, планшету. Її безсумнівні переваги - стильний зовнішній вигляд і відсутність проводів. Ви можете лежати на дивані і працювати за комп'ютером - сигнал такого девайса досягає 2 десятків метрів.

Найпопулярнішими форм-факторами є класичні прямокутні, що іноді доповнюються підставкою для руки. Вони використовуються для домашніх і робочих потреб.

На другому місці за популярністю клавіатура для геймерів – ці спецпристрої дорогі, але ціна виправдана ресурсом до 50 млн. натискань, зручною формою і безшумністю.

Просунуті і доступні

Потребуєте сучасної просунутої клавіатури, але обмежені в бюджеті? Сервіс MagaZilla без оплат і реклами моментально знайде для вас кращі ціни на такі прилади.

Як шукати потрібний девайс? Наберіть в рядку пошуку назву товару або бренд, або відшукайте потрібний розділ в каталозі комп'ютерної техніки.

Зліва від списку пропозицій розташований фільтр властивостей, в якому можна вибрати:

  • ціну;
  • виробника;
  • забарвлення;
  • комплектацію;
  • тип підключення;
  • тип корпусу;
  • напрямок;
  • можливості;
  • рік випуску.

Перед вибором радимо вам вивчити солідну підборку інформації по кожній моделі – від фото до відгуків користувачів. Вподобані моделі включіть до таблиці порівняння, визначтеся з покупкою і зробіть замовлення.

Увага: різниця в цінах на одну модель у різних продавців сягає 50% - це класний привід зекономити! MagaZilla пропонує вам також найдешевші і найшвидші варіанти доставки – вони показуються на початку списка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: