Інфраструктура в новобудові: що має бути крім квадратних метрів

slider_99

Як на загальноукраїнському, так і на львівському ринках нерухомості з кожним роком все збільшується кількість новобудов.

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Бувають випадки, що забудовники не задумуються над комфортом мешканців, наприклад, будуючи об`єкти на околицях міста. Але є такі компанії, які розуміють, що продають не просто стіни, а квартири мрії, заповітні помешкання, де цілі родини проводитимуть найкращі та найважливіші миті свого життя. Відтак, ці забудовники розуміють, що купуючи житло, людина потребує не лише великої, затишної квартири, але й зручної та розвиненої зовнішньої інфраструктури.

Тому при виборі квартири в новобудові потрібно враховувати, що знаходиться поза квартирою, а саме – інфраструктуру самої будівлі, житлового комплексу і району в цілому.

Що пропонують

Крім одиничних забудов, забудовники все частіше орієнтуються на великі житлові комплекси з усією необхідною інфраструктурою (дитячі садки, школи, магазини та інші об’єкти побуту та інфраструктури).

Читайте також: У яких районах Львова найдорожчі та найдешевші квартири

Зрештою, будівництво ЖК представляє собою зведення не тільки житлових будинків, але і споруд соціального призначення. Саме такий прийом робить пропозиції будівельних компаній особливо привабливими для сучасних споживачів.

Об'єкти інфраструктури, необхідні для сім'ї

Як правило, в молодій сім'ї вже є, або заплановані діти. З цієї причини в пішій доступності від будинку повинні бути школа і дитячий садок. Вкрай рідко забудовник пропонує, чи має можливість на території ЖК (стосується великих забудов) передбачити навчальний заклад.

До прикладу, Новий житловий комплекс, що будує «Львівська Мрія» на вул. Княгині Ольги 1-5, у Львові складатиметься з трьох дев’ятиповерхових будинків, а на території ЖК передбачений дитячий садочок на 120 місць. Це ідеальний варіант для молодих сімей.

Читайте також: За 5 хвилин до центру Львова: яка інфраструктура буде у новому ЖК на Княгині Ольги

Для власників автівок обов'язковим має бути наявність паркінгу. Залежно від ваших запитів, це може бути як безкоштовна стоянка загального використання, так і платний паркінг з охороною.

Здебільшого забудовники «нехтують» ним або хочуть додаткові кошти за паркомісце. Дуже зручно, коли в новобудові передбачений підземний паркінг, адже це безпека для вашого авто та зручність для мешканців. Варто зауважити, що в ЖК «Львівської мрії» на вул. Княгині Ольги у вартість квартир вже включене паркомісце на підземному паркінгу.

Наступний важливий критерій – дитячі ігрові майданчики і парки. Перевірте, чи передбачено місце на ігрові та спортивні майданчики для дітей та зони відпочинку для старших мешканців.

Крім того зручно, коли на території комплексу є зони для господарчих цілей та місця для вигулу домашніх тварин.

Що має бути?

Продуктові магазини, супермаркети, аптеки, поліклініки – те, що актуально для будь-якої категорії мешканців. Тому такі об'єкти інфраструктури повинні бути присутніми поруч з будинком в обов'язковому порядку.

Якщо комерційних приміщень під аптеки, продовольчі магазини, дитячі центри розвитку, салони краси тощо, не передбачено у будинках на першому поверсі, то слід дослідити, чи розташовані вони неподалік.

Обов'язковим критерієм має бути хороша транспортна доступність, адже це невід'ємна частина зручного проживання в тому чи іншому районі. Зверніть увагу на наявність зупинок неподалік від будинку навіть в тому випадку, якщо у вас є машина.

Неподалік від комплексу на вул. Княгині Ольги 1-5, який будує ТОВ «Львівська Мрія», знаходиться зручна транспортна розв’язка (вул. Кн. Ольги) й трамвайна лінія. Це робить логістику дуже зручною, адже до історичного центру Львова можна дістатися за 5-7 хвилин їзди. За цей же час можна дістатися також до супермаркетів «Ашан», «Сільпо», «Арсен», «Рукавичка», Аквапарку та фітнес-центру. А у кількох хвилинах пішки від житлового комплексу розташована паркова зона, Ботанічний сад і стадіон.

5 переваг нового житлового комплексу на вул. Княгині ОльгиЛьвівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”. ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: