У львівському аеропорту знову затримується кілька рейсів

DSC06436

Сьогодні, 3 липня, в Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Д. Галицького досі затримується один авіарейс, який очікували ще вчора та ще три прибудуть із незначним запізненням.

Сьогодні, 3 липня, в Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Д. Галицького досі затримується один авіарейс, який очікували ще вчора та ще три прибудуть із незначним запізненням.

Про це в коментарі ІА Дивись.info розповіли в прес-службі львівського аеропорту.

Отож, станом на зараз, рейс №5202/5201 Барселона-Львів-Барселона авіакомпанії «Yanair» переносить прибуття у Львів на 03.07.2018 о 16:35 год і виліт о 17:35 год  (замість 23:00 год. 02.07.2018).

За словами менеджерки із зв’язків з громадськістю ДП «МА «Львів» імені Данила Галицького» Ольги Ковалик, сьогодні вночі відбулися два рейси в Туніс - 1:50 год і 04:50 год. Зокрема, відбулися рейси №7384/7383 Монастір-Львів-Монастір авіакомпанії ANDA AIR, який із технічних причин вчора не зміг прибути до Львова.

Що стосується сьогоднішніх рейсів, то в аеропорту розповіли, що буде незначна затримка, - приблизно на годину затримається рейс YE 221 Батумі(BUS) (мав прибути о 16:30) і рейс PS 783 Тель-Авів (TLV) затримається приблизно на дві години (мав прибути о 15:40).

Крім того, авіарейс EG 578 Неаполь (NAP), який мав вилетіти в 10:25 перенесли на 15:00 год, а той, що мав відбутися у 16:45 також перенесли на 21:20 год. на сьогодні.

Додамо, що за останній тиждень українці по кілька годин, а то й діб провели в аеропортах Тунісу, Албанії, Грузії, а також в українському аеропорту «Київ».

Читайте також: Частина пасажирів, які застрягли в італійському аеропорту, повертаються до Львова

Також зазначимо, що сьогодні міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів нараду щодо ситуації з авіаперельотами українських туроператорів та заявив про подолання кризи з авіаперевезеннями, що спричинила масові затримки рейсів, пише РБК-Україна. «Ми забезпечили повернення усіх громадян з Тунісу, Албанії та інших країн... Кризу подолано», - заявив міністр.

Омелян також попросив вибачення у пасажирів, яким довелося пережити затримки з вильотом до місць призначення. Через ситуації, що склалася Омелян заявив про намір ініціювати позбавлення ліцензії туроператора «Оазис», також глава Мінінфраструктури має намір звернутися в Генпрокуратуру.

Крім того, в Україні з 2019 року обмежать термін використання пасажирських літаків до 20 років.

Зокрема, з початку літа кілька українських туроператорів зірвали вильоти туристів на відпочинок, головним чином до Туреччини та Єгипту. Крім того, близько 800 туристів застрягли на дві доби в Тунісі. Причиною затримок вильотів є недостатня кількість літаків, а також борги туроператорів перед авіакомпаніями.

Читайте також: 300 українських туристів застрягли в Тунісі: сьогодні їх почали вивозити

Про те, що робити в таких ситуаціях, коли ваш рейс затримують/скасовують та від кого вимагати компенсації за втрачені кошти й час можна прочитати за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: