У червні знизилася середня ціна на квартири у новобудовах Львова

1497003389_df8e5466360b73b4a94974491027ff79_xs
Фото ілюстративне. Джерело: https://lviv.molbuk.ua/

Про це свідчить статистика моніторингу цін за квадратний метр житла на первинному ринку Львова.

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Ми продовжуємо серію корисних матеріалів для тих, хто шукає житло на первинному ринку нерухомості Львова. Як ми вже розповідали, середні ціни по Львову суттєво поступаються столичним та дещо - одеським. Детальніше про це читайте тут. Якщо ж говорити мовою статистики, то середня ціна квадратного метра житла у новобудовах Львова станом на червень 2018 року – 15 200 гривень. При цьому, за даними сайту про новобудови ЛУН, у Львові налічується 532 новобудови, тому вибирати є із чого.

Читайте також: Інфраструктура в новобудові: що має бути крім квадратних метрів

Водночас, за їхніми даними, середня ціна квадратного метра житла у новобудовах Львова впала на 800 гривень порівняно із травнем цього року (тобто на 5%). Серед іншого, 16 000, як середня планка цін по місту, трималася майже півроку – з січня 2018. Якщо говорити про мінімальні ціни, зазначені на ЛУН, то в червні вони у Львові також знизилися – від 11 100 то 10 300 грн за кв м.

При цьому найдорожчим районом залишається центральний, тобто Галицький (середня ціна 31 600 за кв м), а найдешевшим став Сихівський із середньою ціною в 15 000 за кв м).

Традиційно, ціна на житло залежить від стадії будівництва житлового комплексу (на початку кв м коштує дешевше).

Крім того, що ціна майбутнього житла варіюється залежно від класу будинку та його розташування, вона може залежати також і від поверхова, обраного майбутніми мешканцями. Детальніше про те, які поверхи краще обрати, ми вже писали тут.

На формування ціни впливає інфраструктура майбутнього об’єкта (наприклад, паркомісця, дитячий садочок, озеленення тощо), а також технології будівництва. Детальніше про те, на що звернути увагу при виборі житла, читайте тут.

Варто звернути увагу й на те, що деякі із забудовників пропонують безкоштовні бонуси. Наприклад, компанія «Львівська Мрія» у новому ЖК на вул. Княгині Ольги 1-5 уже включила у вартість квартир паркомісце у підземному паркінгу, дозволяє безкоштовне перепланування квартир на етапі будівництва будинку, а юристи забудовника допомагають зі створенням ОСББ.

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК «Львівська Мрія» в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК «Львівська Мрія» неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі «Кришталева цегла». ЖК «Львівська Мрія» – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11

вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08

(097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: