Нові iPhone вийдуть 12 вересня і отримають рекордно швидку бездротову зарядку, - ЗМІ

50_main

Згідно новим витокам, модельний ряд iPhone 2018 можуть презентувати вже 12 вересня. Оновлення повинна отримати і бездротова зарядка Apple.

Як пише Новое время з посиланням на видання Apple Insider, ймовірно, презентація нових iPhone відбудеться вже 12 вересня.

Джерела з Німеччини кажуть, що попередні замовлення на смартфони розпочнуться 14 вересня і, традиційно для Apple, офіційна презентація повинна відбутися за кілька днів раніше.

Хоча, раніше повідомлялось, що cпочатку мають вийти оновлені iPhone X і iPhone X Plus, а презентацію бюджетної моделі iPhone 9 можуть перенести на листопад 2018-го, оскільки система Full Active LCD має ряд помилок.

Також, за інформацією джерел China Times, разом з новим поколінням телефонів, Apple представлять аудиторії покращений бездротовий зарядний пристрій AirPower.

Попередня його версія підтримувала лише 5 Вт потужності (з оновленою операційною системою - 7,5 Вт), що значно відставало від аналогічного продукту Samsung, які заряджали свої пристрої швидше, через підтримку потужності у 15 Вт.

Тепер же, Applе може презентувати бездротову зарядку з 29 Вт потужності і заряджати три пристрої одночасно.

Завдяки новій мідній котушці, один з нових iPhone зможе приймати однаковий рівень зарядки від бездротового пристрою і наповнювати акумулятор енергією на порядок швидше, ніж попередні версії.

З чуток, такою технологією буде укомплектований лише наступник iPhone X або, як його називають, iPhone 11. На проміжній бюджетнії версії iPhone 9 швидку зарядку чекати не варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: