Новий політичний сезон та ремонт доріг за новою методикою. Головне за день

849692

Підсумовуємо головні події дня.

Як українські політики увійшли в передвиборчу осінь, кінець санітарних книжок та як у Львові ремонтують дорогу за новою технологією — читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 4 вересня.

Готові до продовження мильного серіалу?

Колаж: 24 канал

Нардепи нарешті повернулися до роботи. І вже встигли провалити важливий законопроект. Тож, політичний оглядач Микола Давидюк у колонці для ІА Дивись.info розповів, як українські політики увійшли в передвиборчу осінь та який нас чекає політичний сезон.

Дороги Львова ремонтують за новою технологією

У Львові почали застосовувати нову технологію утримання доріг. На вулиці Княгині Ольги ремонтують тріщини, щоб запобігти появі вибоїн. У мерії кажуть, що така технологія може значно продовжити термін експлуатації дороги, уникаючи дорогих ремонтів. Раніше її використовували лише на міжнародній трасі Київ – Чоп.

Кінець санітарних книжок

В Україні запрацював єдиний реєстр медичних оглядів. Відтепер дані про медогляд зберігатимуться не в паперовому вигляді, а в єдиній електронній системі. Очікують, що таке нововведення запобігатиме підробленим довідкам та санітарним книжкам.

Львів зустрів 20-річного бійця, який загинув на Донбасі

Сотні людей вийшли на вулиці Львова, аби віддати шану бійцю Дмитру Урбанському, що загинув у зоні ООС. Юнак зі Славського, Дмитро Урбанський, який загинув 1 вересня у зоні проведення бойових дій, поїхав на Схід таємно від родини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: