Forum 451°E збере у Львові 10 іноземних експертів, які готові поділитись своїм досвідом

YAk-vyglyadaye-ukrayinskyj-IT-rynok-v-porivnyanni-z-inshymy-krayinamy
Фото: ілюстративне

Уже в п'ятницю, 14 вересня, у Львові розпочнеться Forum 451°E .

Форум відбудеться у форматі коротких презентацій 10-ти іноземних спікерів, які розкажуть про свій досвід у втіленні концепції Smart City у їх країнах та містах, інформує Дивись.info.

«Цього року ми працюватимемо у новому форматі: наш форум стосуватиметься не лише теми електронного врядування, а теми розумних міст загалом. До нас їдуть експерти з Нідерландів, Ізраїлю, Польщі, Австрії та США. Аудиторія у нас – усі наші міста», - розповіла Марта Романяк, начальниця управління ІТ ЛМР.

Форум триватиме два дні, 14-15 вересня.

У перший день виступатимуть іноземні спікер, які поділяться досвідом розвитку Smart People, Smart Governance, Smart Living та Smart Economy.

На другий день заплановано воркшоп на тему «Створення концепції Smart City у власному місті», учасниками яких будуть іноземні та українські експерти, представники громадських організацій, громадські активісти.

«Чому все ж 451°E? «Це ще один спосіб показати, що ми за «он-лайн». 451° це температура при якій горить папір, а ми також проти вирубування дерев, з яких цей папір роблять», - додала Марта Романяк.

Ірина ЛУПАЦА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: