За право обслуговувати міські пасажирські маршрути у Львові змагатимуться 7 перевізників

IMG_9323-e1534950090438-696x412

Про це у коментарі журналістам Дивись.info розповів Олег Партика, в.о. заступника директора департаменту-начальник управління транспорту ЛМР.

Він повідомив, що минулої п’ятниці завершився термін подання пропозицій на розгляд конкурсного комітету. За його словами, до участі у конкурсі подалося 7 перевізників – п’ять львівських компаній та дві – з інших міст.

«Львівські перевізники – АТП-1, АТП 14630, «Фіакр-Львів», «Успіх БМ», «Міра і К», з Рівного – «СВ-Лайф» і «Автоекспрес» з міста Дніпра, - повідомив Олег Партика. – Конкурсний комітет вже почав розглядати документи, зараз даємо запити».

За словами Партики, якщо відповіді на запити прийдуть оперативно, то 2 жовтня уже має бути відомо, хто переміг на конкурсі.

Варто додати, що нинішній конкурс також не обійшовся без скандалу. Дві громадські організації, що займаються питаннями транспорту, оскаржили у суді склад конкурсного комітету. Детальніше про це читайте тут.

Крім цього, з’ясувалося, що половина з обраних громадських активістів так чи інакше перебувають в орбіті міської влади. Так, пан Голяк був кандидатом в депутати від «Самопомочі», Ірина Рєвунова є журналістом інтернет-видання Zaxid.net, що є в структурі медіахолдингу «ТРК Люкс», власницею якого є дружина мера Катерина Кіт-Садова. Пан Пітула був заступником керівника комунального перевізника АТП-1, а пан Шишкін – колишній працівник ЛМР в IT-відділі. До того ж, співзасновниця ГО «Центр міського сервісу» Оксана Страз, згідно із даними аналітичної платформи YouControl є також керівницею ТзОВ ”ВИДАВНИЦТВО ”САМОПОМІЧ”. Засновником ГО «Львів безпечне місто» згідно із даними аналітичної платформи YouControl є Яромир Шевців, який зазначений на сайті львівського об’єднання «Самопоміч» у фінансово-господарському відділі. До того ж, він є близьким родичем чинного депутата ЛМР від «Самопомочі» Андрія Шевціва, адже у декларації останнього має із ним у власності спільну квартиру. Детальніше про це читайте тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: