У Львові відбудеться лекція британського нейрохірурга Генрі Марша

У понеділок, 24 вересня, у Школі журналістики Українського католицького університету відбудеться лекція британського нейрохірурга Генрі Марша.

За плечима Генрі Марша кілька десятиріч хірургічного досвіду, тисячі операцій по всьому світу. У тому числі – і в Україні, куди він понад 25 років приїжджає з власної ініціативи оперувати та допомагати українським лікарям підвищувати кваліфікацію.

Читайте також: Генрі Марш: Право померти, або Чому умертвіння за згодою має бути легалізоване 

Народився у Лондоні 1950 року. Навчався в Оксфордській школі і Вестмінстерській школі Лондона. Пізніше студіював політологію, філософію, економіку у Оксфордському університеті. Отримав відзнаку Королівської медичної школи. Працював у Atkinson Morley Hospital, одному з найпрогресивніших нейрохірургічних відділень країни. Спеціалізувався на роботі на мозку під місцевою анестезією. 2015 року у «Видавництві Старого Лева» вийшла українською біографічна книга Генрі Марша «Історії про життя, смерть і нейрохірургію» («Do No Harm: Stories of Life, Death and Brain Surgery»), а 2017 року – книжка «Ні сонце, ані смерть. Зі щоденників нейрохірурга» («Admissions: A life in Brain Surgery»).

Місце зустрічі – конференц-зал філософсько-богословського факультету УКУ (вул. Хуторівка, 35А). Початок о 13:00.

Мова зустрічі – англійська.

Вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: